Oluet

PIISKA CRAFT PILS 4,8%

Pitkään kypsytelty, suodattamaton, erityisen raikas craft pils, jossa yhdistyvät voimakas humalointi ja viljaisen kuiva maltaisuus.

NALLIKARIBU BARLEY WINE 10,6%

Voimakkaasti humaloitu, sitruksisen hedelmäinen ja karamellinen barley wine.

TROPIKALIJA NEIPA 6,7%

Tropikalija tarjoilee mangon, ananaksen ja sitrusten eksoottisen hapokasta raikkautta! Humalina Azacca, BRU-1 ja Idaho 7.

GINGER MANGO SOUR ALE 5,2%

Virkistävän sähäkkä mangolla ja inkiväärillä maustettu sour.

MAITOPARTA MILK STOUT 5,0%

Pähkinäisen suklainen milk stout, johon monipuolinen mallaspohja ja lisätty laktoosi tuovat tumman sokerin makeutta sekä herkullisia paahdetun kahvin ja suklaan aromeja.

POROTUS WHEAT IPA 5,2%

Mehukkaan sitruksinen neipa kohtaa pehmeän vehnäoluen! Hedelmäisen mehukas humalointi, lempeästi tukistavat katkerot ja kirpeää mausteisuutta witbierin tyyliin.

APLARI ORANGE CANDY SOUR 5,3%

Sonnisaaren hapan appelsiinikarkki sisältää appelsiinin- ja pomeranssinkuorta, Amarillo-humalaa sekä ripauksen makeutta tuovaa laktoosia.

VILLIVATTU RASPBERRY WILD ALE 5,8%

Yli vuoden ajan elegantiksi kypsytelty, vadelmainen ja nahkaisen maanläheinen erikoisuus hapanoluen ystäville! Jälkikäymisessä Brettanomyces bruxellensis-villihiiva ja samppanjahiiva.

FLAAMIAINEN BELGIAN BLOND ALE 7,1%

Kuohkean maltainen, pirteän hedelmäinen ja kohtuullisen katkera belgiale, johon luostarihiiva tuo tyylille ominaista mausteisuutta.

RANDY WEST COAST IPA 6,4%

Perinteisempi IPA tuhdilla mallasrungolla ja tylyillä katkeroilla. Tuoksussa ja maussa havupuuta, sitrusta ja kukkaisuutta. Humalina Mosaic, Chinook, Citra ja Amarillo.

SAMÉ HAZY PALE ALE 5,5%

Raikas ja samettisen pehmeä, ananasmehumaisen samea humalapommi. Humalina Azacca, Mosaic, El Dorado ja Amarillo.

HUMALAJA IPA 6,7%

Huumaavan nektarinen humalapommi tiukan katkeroisella jälkipotkulla. Greippiä ja jenkkihumalia! Humalat: Amarillo, Azacca, Citra, Mosaic.

VATTU RASPBERRY SOUR 4,8%

Sonnisaaren Vattu on ihanan raikas, vadelmaisen herkullinen sour aidosta vadelmapyreestä.

FLIRTTI GOSE 4,8%

Tasapainoisen hapan, perinteinen gose ilman turhia kikkailuja. Sonnisaaren tyyliin vain ripaus merisuolaa ja tuhdisti korianteria.

MULKERO PORTER 5,5%

Appelsiininkuorilla ja fenkolinsiemenillä kevyesti maustettu pehmeä ja mukavasti suunmyötäinen porter.

HYÖKY HELLES LAGER 5,2%

Pehmeän maltainen, tasapainoisesti saksalaisilla jalohumalilla maustettu vaalea lager. 

Kaikki oluet tilattavissa panimolta suoraan jälleenmyyjille. Toimitamme kaikkialle Suomeen. Kysy lisää saatavilla olevista kegeistä ja pulloista: myynti(a)sonnisaari.com

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close