Oluet

Kaikki oluet saatavilla panimon myymälästä ja verkkokaupasta

Toimitamme oluita jälleenmyyjille kaikkialle Suomeen. Kysy lisää saatavilla olevista kegeistä ja pulloista: myynti(a)sonnisaari.com

THE HAZE OF SPEDES Hazy Cold IPA 6,6%

Rehvakkaasti hedelmäinen ja samea Cold IPA täynnä pirteää tutti fruttia ja herukkaisia aromeja. Erittäin pehmeästi juotava IPA isoonkin janoon! Humalina BRU-1, Mosaic ja Strata.

AMARILLOMAREI DDH IPA 6,5%

100 % sitrushedelmäistä rilluttelua ja rapeaa dokabiliteettia. Päähumalana tietysti ihanainen Amarillo, komppiosastolla Strata ja Comet.

PRAGMATIA WEST COAST IPA 7,2%

Maltaan jykevää harmoniaa! Mäntyinen ja katkerahko, marmeladimainen sitrushedelmäisyys jyllää vahvana. Humalina Columbus ja Citra.

VILJANKUKKA VAHVA PILS 6,2%

Rehevästi rento ja vahva gluteniton pils maltaisten lagereiden ystäville. Humalina Magnum, Spalt Select ja Hallertau Mittelfrüh. GLUTEENITON.

TOTEEMI WEST COAST IPA 7,0 %

Kunnon klassinen West Coast tuhdilla, aavistuksen karamellin maustamalla maltaisuudella ja reiluilla katkeroilla. Humalina Chinook, Citra, Centennial ja Talus.

RHUBARBARA SOUR 5,1%

Raparperilla ja punaherukalla maustettu hemaiseva sour.

AINA LAGER 5,0%

Pieteetillä pantu täysmallaslager. Viljaisen maltaan ja lempeän humaloinnin liitto. Sopii aina ja kaikille! GLUTEENITON.

KÄPPÄNÄ PALE ALE 5,5%

Moderniin tyyliin hedelmäisen pihkaista jenkkihumalaa tihkuva pale ale! Rungoltaan tuhdimpi, kuin voltit antavat ymmärtää. GLUTEENITON.

TIPPA’23 NEDIPA 8,8%

Vuoden 2023 Tippa on roteva, samea ja täynnä kuivasti raikasta hedelmää, katkeroita unohtamatta. Humalina Azacca, Strata, Citra ja Talus.

GINGER MANGO SOUR ALE 5,2%

Virkistävän sähäkkä,
mangolla ja inkiväärillä maustettu
eksoottisen hedelmäinen ja raikas sour ale. (toistaiseksi loppuunmyyty)

MULKERO PORTER 5,5%

Appelsiininkuorilla ja fenkolinsiemenillä kevyesti maustettu pehmeä ja mukavasti suunmyötäinen porter. Kestosuosikki ympäri vuoden!

VATTU RASPBERRY SOUR 4,8%

Sonnisaaren Vattu on ihanan raikas, vadelmaisen herkullinen hapanolut aidosta vadelmapyreestä. Suosituin sourimme!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close